The answer my friend, is blowin' in the wind..

Inte för att det känns nödvändigt men jag känner för att skriva. Det har inte hänt någonting speciellt förutom att körtelfebern inte vill gå över, pencillin kuren tog slut i förrgår och nu är febern tillbaka, yey... Spontan åkte till strängnäs häromdan men T var osocial så jag umgicks med hans storasyster istället., haha. Igår hade syrrans man's kompis privat lektioner med mig i matte, han är utbildad lärare i matte C så funkar inte provet nu så vettefan. Jag ligger efter i nästan alla ämnen pga sjukdomen så jag har mycket att ta igen, som tur är så är svenska läraren cool och ajg har lätt för svenska så det är jag inte orolig för och engelska har jag också lätt för, men vi får väl se. Nu har jag media någonting, ska göra ett bok omslag, jag orkar inte, borde, men orkar inte... Jag tog bilder till prao ansökningarna häromdan också, syrran är illustratör så hon fotade mig.

Har inget direkt mer att skriva. Förstår inte folks ständiga sökan efter kärleken och en partner hela tiden, är väl bara jag som trivs med att vara ensam tydligen.

Stone

Ja justdet jag "tappade bort" min läppring också.. Och får inte tillbaka den ifrån snubben som har den. ;cc kul. Tänker inte nämna hur det kommer sig att en annan person har den. Fan projekt och företagande suger hästkuk.

Får självförtroende som en amerikan, det man inte minns tar man ingen skada av.

Precis.... Det var ju.. trevligt i fredags. Jag och Natalie drog på en fest hos en internet kompis till henne, lite segt i början, blev roligare senare framåt kvällen, lite galet också. Var endel mer eller mindre trevliga människor där. Sedan drog jag över till brorsans polare tillsammans med brorsan. Det var också trevligt har jag hört, blev karatefylla av det hela.

Hela dagen på lördagen låg jag bara stilla i sängen. jag i huvudänden brorsan i den andra. Vi snackade om allt möjligt, efter ett tag blev vi övertrötta och oseriösa. Jag drog till strägnäs på kvällen, kollade på film med en kompis, jag tyckerr synd om honom för jag var så jävla skum i huvudet och trött. Söndagen var resa hem,, skulle umgås med en polare som inte hörde av sig..kul. Hela dagen sket sig, först skulle jag töja min 3 mm töjning i örat men jag fick inte loss töjningen, jag skakade i hela kroppen sen i fredags, jag har inget internet i lägenheten så drog hem till föräldrarna och då insåg jag att jag glömt ciggaretterna i lägenhet. yey! *irritationsryckningar*. Sen ansåg morsan att hon skulle hjälpa mig med matten vilket jag inte klarade av för jag var alltför irriterad och sa att jag skulle hem, hon sa "men jag har cigaretter för jag inte orkar med att du blir såhär, lägga på lager i nödfall kallas det". Så efter en cigg klarade jag att gå igenom matten lite, måste forsätta idag också. Ska umgås med polaren idag också, fick tag på henne senare hon hade sovit till 16 och mobilen hade dött.. hmm..? Får hoppas hon hör av sig idag. Jag är fortfarande sur över töjningen, den vill inte lossna jag som vill ha 3 hål i varje öra 12, 6 och 3 mm på båda öronen (lika är bra).. men nej! Usch pallar inte.

Tro rätt tro fel.

Usch.. jag var så jävla trött imorse ville bara offra en arm för att få sova. Jag kom försent till skolan och det känns som att jag inte gjort någonting under hela dagen. Igår var jag med en viss Miss, ska antagligen fika med henne idag. Problemet är att hon är lesbisk och antagligen kär i mig, frågan är, kan man fortsätta umgås då? Jag vill inte ge henne fel vibbar. Och jag vet inte vad jag känner, visst jag vill inte ha pojkvän men bara för att jag hellre skulle vilja prova att ha en tjej så kan man inte bara ta första bästa person för det, det är ju precis som med killar man måste hitta rätt person, vore ju konstigt annars. Jag vill ju inte såra henne heller. Och så har jag en person som är som en stalker efter mig, trevligt.. Hur kan en person klara av att skriva så mycket till en? Det värsta va när min kusin ( <3 ) berättade att samma person varit efter henne och min kusin skrev till mig att "Akta dig för henne hon är en stalker, jätte jobbig och ful och tjock i verkligheten och vet inte vad nej till sex är. Hon kom hit utan att jag visste om det och stod utanför min tvättstuga bara helt plötsligt en dag, NOT FUN".. Well som om inte detta gör mig ännu mer illa till mods... Well vad gör man.
För övrigt är jag rädd såfort jag är utanför dörren eftersom det springer runt en knarkare i stan. Kan det inte hända lite roligare saker i mitt liv?

Ja..

Jag förstår inte de här design skiten, men detta får duga. jag valde nog den enda fulaste med flit, bara för att det är med en maskros! ha! Orkar inte fixa bilder heller...nej..inte okej.

Heeej.....

Jag är trött, jag har ont i hela kroppen och jag är i skolan. Har varit hemma största delen av tiden.. Läkarna vet inte felet, misstänker körtelfeber. Ja det va ju kul! Mina halsmandlar var så stora att de nuddade varandra (kyssarsjukan)... Varenda körtel i kroppen är förstorad dvs alla mina organ är förstorade för det sitter körtlar på dem. 
Jag vill bara kräkas när jag sitter ner.

Jag hade 40 graders feber även när jag tagit febernedsättande. Fan. Jag rökte inte ens.. Och kunde inte äta på en vecka, läkarna ville skriva in mig, jag ville inte så jag fick ett klegg att dricka som bedövade halsen, då åt jag så fort att jag kräktes, och då kändes det som att halsmandlarna skulle lossna (prova på detta, trevlig upplevelse). yo lyckat. Well idag mår jag iaf ganska bra, mår bara lite illa, har ont..som sagt. Min läkere ska iaf ringa idag för att ta reda på hur jag mår när jag har fått feta dosen av pencillin, vilket tar bort alla bakterier i kroppen så jag måste dricka proviva för att behålla bakteriefloran i magen....niiiice.

När jag var på sjukhuste första gången hade jag denna läkare som ska ringa idag, han är ganska snygg vilket fick mig att må piss då jag ligger där på britsen, svettig, flottig, äcklig och inte ätit på en vecka vilket gör att magen buktar in som på en jude från auschwitz och så ska han klämma på min mage för att känna på levern, brutal smärta och jag vill bara dö..  Sen stack de mig X antal ggr i armarna och i fingararna, Jag hatar att bli stucken i fingrarna de bultar i flera timmar efteråt. Nästa läkare jag fick, vilket va 3de gången jag var där, han va utlänning av något slag som för det första sa "du ont på halsen??" "du ont på magen??" och han fattade inte vad jag sa då jag ville ha något bedövande för att kunna äta då kommer idioten fram till att "du få pencillin mot denna virus" jag sa "men jag kan ju inte svälja tabletter ens!" "då du äta smärtstillande" ..still jag kan ju inte svälja tabletter hur ska jag då kunna svälja ner smärtstillande??? hallå! jag ville slå in skallen på honom, som tur va fick jag snacka med en sjuksköterska som fixade det där klegget och fixade telefon tid med den första läkaren istället. Ja... Jag är stammis på sjukhuset, magsår och kronisk magsjukdom också, så detta var något nytt.. Plus att det ökar på min dagliga dos av tabletter.. tror det är 12 st nu om dagen.

Hur som helst nu mår jag bättre och ska försöka hänga med i skolan, jag förstår dock inte vad vi ska göra just nu.... Mmh rast.... John silver.,

Lär känna mig.

Namn: Anna, Maria, Linnea, Jonsson
Piercingar: 4 i öronen, 1 i läppen.
Tatueringar: 1.
Längd: 161,5
Skostorlek: 35..
Hårfärg: Vitt.
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nae...
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: -
Använder du droger: Drugs?
Röker du: Ja.
Vilket shampoo: Herbal essences, Silver shampoo.
Vilken parfym använder du: Olika. Gwen Stephani - L, Paris Hilton- Just me.
Vad är du rädd för: Att dö, insekter, hajar.
Gillar du Berg-och-Dalbana: JA!


Senaste...
Film du hyrde: Omg.. länge sen...
Film du köpte: hmm.. Ichi The Killer.
Låten du laddade ner: Ludwig Van Beethoven - Für Elise.
Personen du ringde: Lg.
Tv program du tittade på: Ingen aning..
Personen du tänkte på: Hmm...Lg.


För eller emot...
Långdistansförhållanden: Beror på vad "långdistans" är för nåt.
Utnyttja någon: emot
Självmord: för och emot.
Teenage smoking: Jag får, ingen annnan.
Att använda droger: drugs?
Sex före äktenskap: för
Köra onykter: emot
Förhållanden: för


Favorit...
Mat: Min mat.
Låt: Svullet Frenulum - NEJ TACK!
Sak att göra: Humörsfråga.
Sport: Ingen.
Dryck: Lime Vatten.
Kläder: Humörsfråga.
Film: Humörsfråga. men Fear and loathing in las vegas... alltid.
Bil: BMW.


Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: Ja
Gråtit över en flicka:  Ja
Ljugit för någon: Ja.
Varit i slagsmål: Ja
Blivit arresterad: Nä.


Antal...
Gånger du varit kär: Vene.
Gånger ditt hjärta brustit: 2.
Hjärtan brustit på grund av dig: A lot.
Tjejer du kysst: A lot.
Personer från grundskolan du har kontakt med: 2.
Ärr du har på kroppen: Många på benen, rammlade och slog mig som satan när jag va liten.

Ska bli skoj: Mycket, hoppas jag.
Ska inte bli skoj: Vene.
Sparar till: tatueringar.
Väntar på: Höstlov.
Pålägg som gäller: avokado.
Dagens dryck: vatten.


Senaste...
Bok du läste: Drömfångare.
Personen du fick mail av: en snubbe.
Personen du fick brev av: Väntar på brev ifrån kristina snart.
Personen du fick sms av: Min bror.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Några veckor sen.
Saken du köpt: Puder.
Vad har du gjort idag: Handlat mat.
Hur tidigt stiger du upp: helst inte. 7 om det är skola.
Gillar du att slåss: Beror på.
Vad ska du göra ikväll: Titta på film.
Är du seriös: Inte hela tiden.
Vad är du allergisk mot: oj oj.. Mjölk, kött, fisk/skaldjur, sötningsmedel, fet mat, för mycket socker.. massor.
Var har du ont: Ryggen, magen, huvudet, halsen.
Använder du hårspray: Nej, det va länge sen.
Kan du stå på händer: Vene inte provat på länge.
Favoritserie: Scrubs.

Håkan Hellström eller The Ark: Inget.
Bright Eyes eller Lars Winnerbäck: Inget.
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Njae..
Är du glad nu: Nej inte direkt.
Var du glad igår: Jag antar det.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Nej men är snart kompis med alla läkarna.
Dansar du till: Allt när jag är lagom full.
Stockholm är: nice.
Göteborg är: hemskt. hata göteborg.
Kan du sjunga: Nej...
Mer värt än guld: Min familj, min kusin, mina vänner.
Spagetti eller makaroner: makaroner.


Yo ny blogg

Den här gången provar jag att ha en blogg här på blogg.se, förra gången var det blogger.com, ni kan ju titta in där om ni är intresserade http://hallkatla.blogspot.com/. Just nu är jag i skolan, går IT-media. Har fotografisk bild. Otroligt tråkigt för tillfället, jag är sjuk, trött, vill hem!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0